Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Dnevnik.hr

SVI KOMENTARI KOJI ĆE BITI NEUMJESNI,TE SAMIM TIME VRIJEĐATI BLOG ILI MENE,BITI ĆE IZBRISANI!!!

Free Website Counter
Get a Free Website Counter


users online

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-19

Svi fanovi C.Ronalda javite mi se!

Evo nešto o meni:

Mjesto stanovanja:Zagreb(moj jedini voljeni grad:)
Ljubavni status:50-50
Naj hrana:Pizza
Naj piće:Voda
Naj slatkiš:Twix
Naj boja:Plava-Dinamo
Naj životinja:Pas,tigar;volim sve životinje
Naj glazba:Rap,Hip-hop,Rnb
Parfem:Blue Night-D&G
Glumac/glumica:Robert De Niro/Gwyneth Paltrow
Moja slabost:Pušim
Zemlja koju želim posjetiti:Portugal,Dubai
Volim:Svoju obitelj i prijatelje,životinje,upoznavati
nove ljude,sklapati nova prijateljstva,
plesati,pjevati,izlaziti,smijati
se,horor filmove,dečke...i naravno C.R.
Ne volim:Umišljene i bahate ljude,osobe koje ne vole
životinje,kukce,ima toga još...
Ako nekog još što zanima,neka pita!
PRAVILA!!!
Neću nikog posebno izdvajati,ali ubuduće,svi vi koji po prvi put posjetite moj blog,nemojte mi ostvaljati komentare u stilu "super blog","svrati do mene" i te spike,jer ako vam se uistinu sviđa moj blog,onda na njemu nećete reklamirati sebe i svoj.Isto tako,sve neumjesne komentare koji će vrijeđati mene,blog ili druge blogere BRIŠEM!Bez ljutnje:)!

Sve blogere koji pišu o C.R.,molim da ne kopiraju MOJ tekst na svoj blog,već da me prvo pitaju,jer ću ih prijaviti.To govorim iz tog razloga jer pored ovog bloga,imam još jedan posvećen njemu i naletjela sam na netu na par blogova na kojima piše identična stvar.Pošto u Hrvatskoj baš i ne pričaju puno o C.R,moram tražiti po drugim novinama,i sve to prevoditi sa engleskog,talijanskog ili španjolskog na hrv jezik.zato molim imajte razumijevanja.Neke IZNIMKE mogu kopirati apsolutno sve sa mog bloga.




   

Cristiano/Ronaldo

petak, 29.02.2008.

Rossi o Ronaldu!

Evo,prije svega na par blogova sam vidjela identične slike
(ne Ronaldove) kao i na mojem blogu i to me razljutilo.burninmad
I tako sam ja došla na jednu ideju,neću vam odmah
otkriti o čemu je riječ...
Uglavnom,odsad ću vijesti o našem Cristianu pisati i na hrvatskom
i na engleskom jeziku,probat ću to nekako izvesti.smijeh
Ajmo sad s vijestima!

Bivši strijelac M.Uniteda Giuseppe Rossi izjavio je za jedan portal
kako je Cristiano Ronaldo najbolji igrač na svijetu te kako očekuje
od njega kako će još dugo vremena biti na vrhu.Rossi se istinski divi Ronaldu.

E sad,o onoj mojoj idejibelj.
S namjerom da spriječim slikokradice,hehe,svaka slika
koju objavim će sadržavati adresu mog bloga kao što možete vidjeti naughty.
Toliko zasad od menemah.
Free Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

- 03:19 - Komentari (18) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.02.2008.

Eduardo,naš Eduardo!!!

Iako je ovaj blog posvećen Cristianu,osjećam dužnost da ovaj post posvetim Eduardu da Silvi.
Brutalnim startom već u trećoj minuti subotnje utakmice Birminghamov branič Martin Taylor teško je ozlijedio Eduarda da Silvu - Arsenalovi igrači u šoku su gledali kako ga odnose s travnjaka slomljenoga gležnja. Sedam minuta trajao je prekid dok ga nisu iznijeli. U svlačionicu ga nisu ni nosili, nego odmah u ambulantna kola i pravac bolnica Selly Oak. Operiran je nekoliko sati kasnije, a sve je trajalo oko dva sata. cry

Free Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


KAPETAN U SUZAMA
William Gallas nekako je odigrao utakmicu do kraja, ali nakon sučeva zadnjeg zvižduka više nije mogao. Plakao je potresen strašnom ozljedom Eduarda da Silve. Tri-četiri minute Francuz nije dolazio k sebi. Onda ga je došao utješiti menadžer Arsene Wenger. Blijedo lice Arsenalova menadžera jasno je pokazivalo da ga vjerojatno prvi put u karijeri boli briga što je ostao bez pobjede golom iz penala u sučevoj nadoknadi. Izgubio je Eduarda na strašan način i tko zna kad će se vratiti nogometu.

NA SKY SPORTSU NISU HTJELI POKAZATI SNIMKU
Snimka je prebrutalna da bismo vam je prikazali. Nadamo se samo da Eduardu karijera nije u pitanju, rekli su na Sky Sportsu.

EDUARDOVA SUPRUGA U ŠOKU
Nemojte me ništa pitati, ne mogu ni pričati, jedino je što je rekla Duduova supruga Andrea. A ništa manje tragično vijest iz Birminghama nije primljena ni u njezinom dugoselskom domu. Njezini roditelji jedva su pronalazili riječi.
- U šoku smo! To je velika tragedija, Andrea je izvan sebe - pričao je Andrejin otac Zvonko, zaplakali su oboje, nisu se suzdržavali.
- Supruga i ja idemo u London, moramo hitno tamo, brinuti se za malu Lorenu. Jer, Andrea će sad biti zakupljena Eduardom. Strašno je to, još nam je teško vjerovati što se dogodilo - rekao je otac prije popodnevnog odlaska u London.
Dodao je da se čuo s kćeri i da ga je zamolila da je se ne zove, da je u potpunom šoku i da uopće ne može pričati. Međutim, ona se kasnije navečer ipak javila i potvrdila da su Dudua uspješno operirali u Birminghamu.
- Liječnik je rekao da je sve prošlo bez komplikacija, da unutrašnjost noge nije oštećena.

BILIĆEVA IZJAVA
Ne znam što bih vam rekao, još nemam nikakve službene informacije. Čuo sam se s nekim ljudima u Engleskoj, ali sve su to još neprovjerene informacije.
Užas, "s knedlom u grlu" pričao je izbornik Slaven Bilić, emocije su svake sekunde bile sve jače.
- On mi je kao sin, zajedno smo rasli, on kao igrač ja kao trener. Pa, gdje se to baš njemu dogodi, najboljem dečku, ne može biti bolji!
Bilić uopće ne želi pričati o Eudardu u kontekstu EP-a.
- Ma, j... mi se za Euro, samo da se on opet vrati. A vratiti će se! Sjetite se Alana Smitha, imao je sličnu takvu ozljedu i vratio se, čak u reprezentaciju.

PETICIJA "Zabranimo doživotno Tayloru igrati nogomet" ruši sve rekorde!!!
Peticija za suspenziju izazvala je veliko zanimanje.
http://www.petitiononline.com/mataylor/petition.html

GILBERTOVA OBITELJ ČUVALA MALU LORENU
Eduardova kći je bila kod obitelji njegova suigrača iz Arsenala Brazilca Gilberta Silve dok je Andrea bila u Birminghamu kod teško stradalog muža.

KRANJČAREVA IZJAVA
Kranjčar: Oh, kako nogomet može biti surov

Niko Kranjčar je bio u šoku. Kada sam ga nazvao, vraćao se s utakmice u kojoj je Portsmouth pobijedio iz jedanaesterca, koji je upravo Niko isprovocirao. “Zaboravio” je na silenzio, zaustavio je automobil i vrlo emotivno govorio o Eduardu da Silvi, momku s kojim se godinama školovao u Dinamu. Surova nogometna stvarnost ih je razdvojila, a zbog Eduardove ozljede se skoro rasaplakao:

- Jako sam žalostan zbog svega što mu se dogodilo. Prijateljevali smo od juniorskih dana u Dinamu i reprezentaciji, imali smo isti put. Nekoliko min uta nakon što mu se to dogodilo zvao me Srna, nije mogao govoriti! Svi smo užasno pogođeni brutalnim startom Martina Taylora...

Naravno, niste ga zvali, bio je u bolnici u Birminghamu, pod narkozom:

- Neću ga zvati ni sutra, vjerojatno će još neko vrijeme biti u šoku i isključit će mobitel! Ali, u roku dva, tri dana otići ću u London i posjetit ću ga. Predugo smo bili zajedno da ne bih sada bio uz njega.

Niko će dodati:

- Oh, kako nogomet može biti surov. Sada, kada se Dudu ustalio u prvoj momčadi Arsenala i kada su njegovi potezi i golovi vodili Arsenal prema naslovu engleskog prvaka, dogodila mu se ovakva nesreća. Ozljeda je došla u najgore vrijeme, u vrijeme kada je bio na vrhuncu...

Bilo je bespredmetno pitati Niku Kranjčara koliko će nam Eduardo nedostajati na Europskom prvenstvu. Ma koliko se doktori mogu prevariti u prognozama, u času kad se Eduardo da Silva budio iz narkoze bilo bi glupo pitati hoće li se oporaviti do EP, kada se zna da kod takvih ozljeda oporavak traje najmanje pet mjeseci. Niko Kranjčar je samo rekao:

- Svi smo s njim i uz njega!

Vukojević: Jedan od najtužnijih dana u mom životu

Pokislog izgleda izlazili su nogometaši Dinama iz svlačionice nakon utakmice s Varteksom. Svakako je najtužnije bilo lice Ognjena Vukojevića, modrog veznjaka koji je veliki prijatelj s teško stradalim Eduardom da Silvom.

- Molim vas, nemojte me ništa pitati - odmah je zamolio okupljene novinare Vukojević, čiji je izgled odavao dojam slomljenog čovjeka. Bio je na rubu suza dok je skupljao snagu za sljedeću rečenicu:

- Ovo je svakako jedan od najtužnijih dana u mom životu. Nakon što je stradao moj veliki prijatelj Eduardo, još smo izgubili utakmicu. Može li biti gore.

Buljat: Oblio me hladan znoj

Koliko je teško vratiti se na travnjak nakon loma noge, na svojoj je koži najbolje osjetio Marijan Buljat. Dok je bio u naponu forme, jedan start Eduarda na treningu Dinama odvojio ga je na dulje od travnjaka. Buljat je na televiziji gledao prijenos utakmice između Birminghama i Arsenala.

- Kada sam vidio Eduarda kako leži na travnjaku, oblio me hladan znoj. Bio sam šokiran - opisao je svoju prvu reakciju i nastavio:

- Odmah mi je kroz glavu prošla moja ozljeda i prava kalvarija kroz koju sam prolazio tijekom oporavka.

- Isprva mi se i nije činilo da je tako teška ozljeda u pitanju, ali kada su se pojavile fotografije na internetu, postao sam svjestan činjenice o kakvoj je ozljedi riječ - bio je kratak Buljat, koji nije ni pokušavao skriti tugu zbog nesreće bivšeg suigrača i prijatelja.

Petrić: Nemam riječi!

Mladen Petrić ozlijedio je gležanj uoči Eura 2004. Nije to bila teška ozljeda poput Eduardove, no Petrić se nije uspio oporaviti do EP-a mladih reprezentacija, pa ga Otto Barić nije vodio u Portugal.

- Nemam riječi! Čuo sam prije utakmice s Hansom da je teža ozljeda, ali sam tek poslije saznao kakva. Nisam još vidio slike, kažu mi da su prestrašne - rekao je napadač Borussije Dortmund. I nastavio:

- U šoku sam, žalostan što se to dogodilo tako dobrom čovjeku kao Eduardu. Da me se krivo ne shvati, ne želim takvu ozljedu nikome, ni najgorem suparniku, ali zašto baš Eduardo?!

Petrić je relativno često imao sitne ozljede, što gležnjeva, mišića, čak i lica, pa je i te kako pozvan govoriti o psihološkom aspektu povratka.

- Poslije svake ozljede teško se vratiti. I meni je bilo. Igraču nije svejedno kad opet ulazi u duel ili prima loptu, a zna da suparnik na njega starta. Eduardo je sigurno imao neopisive bolove, povratak će mu biti postupan i dugotrajan. No najvažnije da se vrati - poručio je Eduardov kolega iz napada reprezentacije.

Ćorluka: Molit ćemo se za Dudua

Vraćao sam se s treninga kada me nazvao suigrač Martin Petrov i rekao: ‘Strašno, užasno je što se dogodilo Eduardu’. Uplašio sam se, a ubrzo i potpuno šokirao nakon što sam vidio te fotografije na internetu, rekao nam je sinoć Vedran Ćorluka.

- Najmanje je bitno što će Dudu propustiti Euro, nakon ovakvih ozljeda važno je samo da ozdravi i jednog dana ponovno zaigra. Ne znam koliko to Eduardu znači, ali svi mi suigrači iz reprezentacije molit ćemo se za njegovo zdravlje. Strašno sam razočaran i startom tog braniča, to nema veze s nogometom, takvim tipovima nije mjesto na terenu. Eduardo je najveća dobričina koju sam u životu upoznao, čovjek bez ijedne mane. Ne mogu prežaliti što mu se ovo dogodilo.

EDUARDO,SVI SMO UZ TEBE!!!hrvatska
Evo kako izgleda Eduardova osveta Tayloru!!!
http://www.youtube.com/watch?v=X0uKMx0qcIM








- 04:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 13.02.2008.

CRISTIANO RONALDO ŽELI POSTATI OTAC!?

Cristiano Ronaldo,na čuđenje drugih izjavio je kako bi volio postati otac prije nego se oženi.Iako tvrdi,kako u skorije vrijeme nema namjeru osnovati obitelj,Ronaldo kaže kako jako često razmišlja o tome.
Pomisao na takvu vrstu odgovornosti me plaši,ali jednako tako i uzbuđuje.Kad sam s djecom svojih rođaka sav se naježim.Kaže kako uživa u ulozi DJEDA BOŽIĆNJAKA,te kako obožava obući njegovo odijelo te siromašnoj dječici nositi poklone...kaže kako se tada čarobno osjeća....
Nada se kako će se njegov sin poželiti baviti istom profesijom baš kao i on.Priznao je kako bi bio vrlo ponosan kad bi se njegov sin bavio nogometom i imao neke njemu slične karakteristike."Sanjam kako će se moja želja ostvariti jednog dana,ali ne zasad.Ne želim prelaziti granicu snova!",izjavio je.

- 11:37 - Komentari (14) - Isprintaj - #

utorak, 12.02.2008.

Evo malo NOVIH slika...

Image Hosted by ImageShack.us
http://img176.imageshack.us/my.php?image=6y4k5g4ho8.jpg

Image Hosted by ImageShack.us
http://img176.imageshack.us/my.php?image=85ylcexfj3.jpg

Image Hosted by ImageShack.us
http://img176.imageshack.us/my.php?image=manutdstation03468x379qwe3.jpg

- 12:30 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< veljača, 2008  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (1)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (11)
Srpanj 2007 (22)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Kao što ime bloga kaže...:)Ovaj blog će se vjerojatno nekima
činiti djetinjastim,ali eto.
Ja jednostavno obožavam
CRISTIANA RONALDA!!!
Nije sad da sam luda za njim,
niti da sanjam kako ću ga jednom upoznati...
već mu se divim kao igraču,
a osim toga prezgodan mi je!:)
image hosting for myspace hosted images

image hosting for myspace












CCute
RRadiant
IIndustrious
SSecretive
TTame
IImportant
AAwesome
NNaive
OOutrageous
/
RRounded
OOdd
NNoisy
AAmorous
LLight
DDistinguished
OOverwhelming

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com



free image hosting hosted images

free image hosting



Word Images

Word Images

Red Beating Heart R Images

Red Beating Heart R Images



ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more
Mislite li da je Cristiano Ronaldo najbolji nogometas na svijetu?
Da
Ne
Medju Top 5
Nikako
  
pollcode.com free polls


Kakav vam se cini moj blog?
Odlican
Los
Moze proci
  
pollcode.com free polls






ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070711/sampa248e45561a55b0a.jpg


Flower Text - ImageChef.com http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070711/sampfc92864f1b73e9fe.jpg

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070711/samp4ad7a374950bdf2f.jpg

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070711/anma3f90e962eb519ee.gif

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070711/anm20fdc7a8dbe91b46.gif

Walk of Fame Animated custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more - ImageChef.com [IMG]http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070711/anm2a4001695e6c4830.gif[/IMG]
ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070711/anm6e8650e8be1bf191.gif

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070711/anme070bd4bca384673.gif
ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070711/samp427b627215baddd2.jpg
Image hosting codes

href="http://www.bigoo.ws">Image hosting


Paradise Glitters

Paradise Glitters



Get your own Chat Box! Go Large!

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more
http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070712/samp18ef00e0a0a0c6f6.jpg

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070712/samp448c5727090a87e9.jpg ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more http://cdnll.img1.imagechef.com/w/070712/sampc9b6086dd071d83b.jpg

Ronaldo provodi jedan dan u tjednu čitajući i odgovarajući na pitanja i mailove fanova.Mjesečno potroši oko 2000$ na omotnice i pisma s odgovorima svojim fanovima.!

Cristiano Ronaldo Info
Ime&prezime:Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Datum rođenja:05.02.1985.
Nacionalnost:Portugalac
Visina:1.84m
Težina:78kg
Horoskopski znak:Vodenjak
Najdraža boja:Bijela i crvena
Nogometni uzor:Luis Figo
Najdraža glumica:Angelina Jolie
Najdraži glumac:Jean Claude Van Damme
Najdraži film:"The Sixth Sense"
Najdraža glazba:Dance
Trenutni klub:Manchester united
Nadimak:Ronnie,The sultan of the stepover
Pozicija:Desni krilni vezni napadač